Or Coffee
  • Origins>
  • Join us on a Coffee Trip to Rwanda?

Join us on a coffee trip to Rwanda

Every year we take customers, coffee lovers, barista's with us on a trip to origin. In april 2017 we are planning 2 trips.

Barista wordt je niet in één dag. Het is een vak waar je in groeit. Een trip naar de oorsprong is één van de meest leerrijke ervaring die je als koffieprofessional kan meemaken.

Bij OR kopen we 75% van ozne bonen rechtstreeks aan op de plantage. Omdat transparantie één van onze stokpaardjes is, geven we jaarlijks onze klanten, contacten, medewekers de kans om het volledige koffieproces van op de plantage mee te volgen en te ervaren.

Wanneer?

In het voorjaar van 2017 zullen we opnieuw in beperkte groep naar Rwanda trekken.

Wil je mee dan kan dat eventueel:

  • Groep 1 vertrekt op 15 april en keert terug op 23 april (VOLZET)
  • Groep 2: gezien het enthousiasme wordt er mogelijks een 2de trip georganiseerd van 22 april tot 30 april.

Je bent één volledige week ter plaatse.

Wat?

Gedurende één week wordt je volledig ondergedompeld in het proces, je bezoekt diverse washing stations en je reist naar verschillende plantages. Je volgt het volledige koffieproces, plukken, verwerken, drogen,....

Kostprijs:

Gezien de dagelijks schommelende tarieven omvat de prijs alles behalve je vliegticket. Dit houdt dus in: hotel, transport terplaatse, gids, eten, drinken (excl alcohol), bezoeken,... Je slaapt in mooie hotels van internationale standaard. De totale prijs is 1500€. Een richtprijs voor het vliegticket is tussen 6 en 700€ afhankelijk van het moment van boeken. (Brussel - Kigali - Brussel).

Er zijn per groep telkens 7 plaatsen beschikbaar. Dit is ook meteen de maximum grootte per groep om de intensiteit en kwaliteit van de trip op en top te houden.

Interesse?

Mail katrien@orcoffee.be

of bel 0475 97 46 94

OR Coffee uses cookies to improve your experience on our website.
More information
Screenshot 2016-12-09 09.49.12